Orquestra Universitat de les Illes Balears (OUIB)

Monogràfic de Txaikovski. Concert de fi de curs a Palma

 Dia i hora: Dissabte 25 de maig de 2024, a les 20 hores.

Lloc: Auditori del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

Entrades: De franc a ticketib.

Solista: Pep Amengual, violí

Director: Xisco Amengual Ripoll

Programa

Si us apuntau a aquesta activitat, adquiriu el compromís d'assistir-hi. En cas que no el poguéssiu complir, ho heu de comunicar a <sac@uib.cat> amb la màxima antelació possible, així hi podran assistir altres persones que hi estiguin interessades. Aquesta activitat té finançament públic, i no comunicar-ho pot ser causa d'exclusió de futures activitats organitzades pel Servei d'Activitats Culturals. Fem confiança en la vostra col·laboració perquè tothom pugui beneficiar-se’n. 

Monogràfic de Txaikovski. Concert de fi de curs a Lloseta

Monogràfic de Txaikovski. Concert de fi de curs Porreres

  

Orquestra Universitat de les Illes Balears (OUIB)

Activitat reconeguda per al passaport cultural de la UIB

Qui som

La creació de l'Orquestra el setembre de 2018, amb el suport del Servei d'Activitats Culturals, sorgeix de la necessitat de diversos estudiants de la Universitat de les Illes Balears que, a més d’estar matriculats a la UIB, cursen o han cursat estudis musicals. Per iniciativa d'aquests estudiants l'Orquestra Universitat de les Illes Balears (OUIB), ofereix una plataforma en la qual els alumnes amb interès i ganes d’aplicar els estudis musicals, puguin satisfer aquesta necessitat de mantenir la pràctica de l’instrument que toquen. Molts d’aquests estudiants agraeixen la possibilitat de tenir un espai en el qual poden seguir amb la pràctica de la música de forma compatible amb els estudis. El curs passat eren 48 membres, 20 dels quals alumnes de la UIB, 9  exalumnes, 15  alumnes del conservatori i els altres músics de procedència diversa.

 

Direcció

Francesc Amengual Ripoll, llicenciat pel Conservatori Superior de Música de les Illes Balears en les especialitats de violí, amb els mestres Agustín León Ara i José Manuel Álvarez Losada, i de música tradicional, amb els mestres Pep Toni Rubio, Pep Rotger i Tomàs Salom. Graduat en Direcció d’Orquestra i Cor a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb els mestres Jordi Mora Griso i Josep Vila Casañas.

Destinataris

L’OUIB va adreçada als estudiants matriculats a la Universitat i al Conservatori Superior que tingueu fins a trenta-cinc anys i ganes de posar en pràctica els vostres coneixements musicals i cobrir al mateix temps necessitats educatives i culturals a la pròpia Universitat. Per poder fer una preselecció dels estudiants que us presenteu es requereix que hàgiu cursat o tengueu un nivell equiparable a quart de Grau Professional en la vostra especialitat. Només podem acceptar instruments simfònics. Si hi hagués una demanda superior a la que es demana d’una secció o d’una especialitat, per necessitat del repertori, es realitzaran proves entre els estudiants que us heu presentat. Si hi ha empat, es tindrà en compte l’expedient acadèmic. Pel que fa als concerts, se’n faran diversos al llarg del curs acadèmic 2023-24, però els mesos de gener i juny són lliures perquè els estudiants pugueu combinar l’assistència i l'estudi de les obres de l’orquestra amb la preparació dels vostres exàmens.

Crèdits ECTS

3 crèdits aprovats per la comissió acadèmica del 7/9/2023

Assaig

Edifici Sa Riera. Cada dimecres de les 19 a les 21 hores, del 13 de setembre de 2023 al 29 de maig de 2024.

Concerts

Concert de Nadal

Dijous, 14 de desembre a les 20 hores a l'Auditori d'Alcúdia. Preu: 5 euros.

Entrades: www.auditorialcudia.net

Diumenge, 17 de desembre a les 19 hores al Conservatori Superior de les Illes Balears.

De franc. Entrades disponibles.

Programa

    Simfonia n. 2, op. 36 de L.v. Beethoven
              I. Adagio - Allegro con brio
              II. Larghetto
              III. Scherzo: Allegro
              IV. Allegro molto

    Suite de Carmen núm. 2 de G. Bizet
              Marche des Contrebandiers
              Habanera
              Nocturne
              Chanson du Toréador
              La Garde Montante
              Danse Bohême

Programa

Amb tu continuarem sent simfònica!

Curs 2023-24                                Inscripció Oberta

 Edició anterior