Taller de teatre

Aquest taller se centra en el treball en profunditat dels conceptes escolta, reacció, diana, conflicte, apostes, anàlisi de situació i trànsit en els canvis de pensament.

Aquestes eines, bàsiques per a l'actor, ens permetran desenvolupar-nos en el joc interpretatiu amb llibertat, risc i veritat. La finalitat de les sessions de treball és aprofundir en el coneixement teòric i pràctic d'aquestes eines pròpies de l'actor, perquè ens impulsin el joc en escena, tant en la recerca d'un procés creatiu, com en el transcurs de les representacions. Perseguim un joc actoral actiu i veritable, que ens allunyi d'idees i comportaments preconcebuts, i ens apropi a la veritat del moment i al saber estar al servei de la faula.

A QUI VA DIRIGIT?

La participació en el taller està oberta a dos grups de persones. Per una banda, el taller està dirigit a actors i actrius professionals o en procés de formació, que se sentin motivats per qüestionar i retrobar les eines pròpies de l'actor; i, per l'altra, es formarà un grup de participants (actors no professionals, docents, dramaturgs i persones vinculades al món de la creació) que desenvoluparan una tasca més observadora, analítica, i qüestionadora del material treballat en les sessions.

Les dinàmiques de treball faran interactuar un grup amb l'altre, per tal de suggestionar ambdues parts, des de la creació a l'anàlisi i viceversa.

HORARIS

El taller es desenvolupa al llarg de 38 hores de treball, dividides en 12 sessions. De dilluns 2 d'octubre a dissabte 14 d'octubre. Horari: dilluns-divendres de 18,30 a 21,30. I dissabtes de 10,30 a14,30.

LLOC

Les sessions es duran a terme a la sala d'actes de l'Ajuntament de Consell.

PREU

Preu per a membres de l'AAAPIB, alumnes de l'ESADIB i residents de Consell: 180 euros.

Preu General: 200 euros.

Preu per a Oients-Actius: 160 euros.

DOCENTS

Xavier Frau i Agnès Llobet conduiran el taller.

INSCRIPCIONS

fins el 27 de setembre, al correu electrònic jocactoral@gmail.com