Escoltar

Orquestra Universitat de les Illes Balears (OUIB)

 La OUIB vos ofereix un concert per gaudir la cultura tot i la situació d'excepcionalitat que vivim actualment.

Propers Concerts

 • AJORNATS Concerts de Primavera.  A l'esglèsia Monti-Sion de Palma  i a l'esglèsia de Binissalem . Col·laboració amb l’Orfeó Universitat de les Illes Balears.
 • AJORNATS Concert de fi de curs. 23 i 24 de maig de 2020.  Col·laboració amb l’Orquestra Lauseta i Cap Pel·la.( el 23 al Teatre Lloseta i el 24 al Teatre Xesc Forteza de Palma) El 30 de maig a l'Auditori de Porreres.

 

 

Qui som

La creació de l'Orquestra sorgeix de la necessitat d’un nombre significatiu d’estudiants de la Universitat de les Illes Balears que, a més d’estar matriculats a la UIB, cursen o han cursat estudis musicals. Per iniciativa d'aquests estudiants, el Servei d’Activitats Culturals ha donat suport a la creació de l'Orquestra Universitat de les Illes Balears (OUIB), que pretén oferir una plataforma en la qual els estudiants amb interès i ganes d’aplicar els estudis musicals, puguin satisfer aquesta necessitat de mantenir la pràctica de l’instrument que toquen. Molts d’aquests estudiants agraeixen la possibilitat de tenir un espai en el qual poden seguir amb la pràctica de la música de forma compatible amb els estudis.

Direcció

Francisco Amengual Ripoll

Destinataris

L’OUIB va adreçada als estudiants matriculats a la Universitat que tingeu fins a trenta anys i ganes de posar en pràctica els vostres coneixements musicals i cobrir al mateix temps necessitats educatives i culturals a la pròpia Universitat. Per poder fer una preselecció dels estudiants que us presenteu es requereix que hàgiu cursat o tengueu un nivell equiparable a quart de Grau Professional en la vostra especialitat. Només podem acceptar instruments simfònics. Si hi hagués una demanda superior a la que es demana d’una secció o d’una especialitat, per necessitat del repertori, es realitzaran proves entre els estudiants que us heu presentat. Si hi ha empat, es tindrà en compte l’expedient acadèmic. Pel que fa als concerts, se’n faran diversos al llarg del curs acadèmic 2019-20, però els mesos de gener i juny són lliures perquè els estudiants pugueu combinar l’assistència i l'estudi de les obres de l’orquestra amb la preparació dels vostres exàmens.

Concerts 2019-20

 • Inauguració de l’exposició L'art de la taula periòdica. Les dones i els seus elements. 21 de setembre de 2019 a les 19 hores. Durada: 15 minuts. Un octet de l’Orquestra interpretarà peces d’Alexander Borodín.
 • Concert de Nadal. 22 de desembre de 2019 a les 20 hores a l'esglèsia Monti-Sion de Palma. Col·laboració amb el Cor de Mestres Cantàires Universitat de les Illes Balears.
 • Veure programa

   

 

Crèdits ECTS

3

Plantilla

Per aquest curs l’OUIB compta amb els següents músics:

-    Violins 1rs: Inés Piqueras,** Apolline Addor, Miquel Duran, Patricia Guerreira, Pep Amengual.

-    Violins 2ns: Júlia González,** Núria Piqueras, Maria Antònia Ribot, Paula Rosselló, Marta López.

-    Violes: Aina Servera.

-    Violoncels: Roberto Gil,** Sisa Ramon, Joan Miquel Mas, Aitor Palmer.

-    Contrabaixos: Maria Carrió.

-    Flautes: Miquel Gerard Perelló, Cati Picó.

-    Oboès: Aina Medina, Maria Francisca Crespí.

-    Clarinets: Marga Sabater, Carla Pla.

-    Fagots: Joan Vidal, Dani Fernández.

-    Trompes: Rodrigo Martínez.

-    Trompetes: Àngel Castelló, Lina Sampol.

-    Trombó: Ricard Pons.

** Caps de secció

 

Assaig

Aula 0. Cada dimecres de les 19.30 a les 21.30 hores

Primer assaig: dimecres 11 de setembre

Dies d'assaig

60 hores d’assaig distribuides en:

11, 18, 25 de setembre de 2019

2, 9, 16, 23, 30 d’octubre de 2019

6, 13, 20, 27 de novembre de 2019

4, 11, 18 de desembre de 2019

15, 22 de gener de 2020

5, 12, 19, 26 de febrer de 2020

4, 11, 18, 25 de març de 2020

1, 22, 29 d’abril de 2020

6, 13, 20 de maig de 2020

Inscripció per formar part de l'orquestra

Formulari

Més informació

ouiborquestra@gmail.com

Facebook

Galeria fotogràfica

Curs 2018-19

 

 • Concert de Primavera. AJORNATS.
  •  Col·laboració amb l’Orfeó Universitat de les Illes Balears.
 • Concert de fi de curs AJORNATS.  Col·laboració amb l’Orquestra Lauseta i Cap Pel·la (A l'Auditori de Porreres, al Teatre Lloseta i  al Teatre Xesc Forteza de Palma)