Escoltar

Workshop Postgrafica by Mucho

Data: 25 d’octubre de 2019

Horari: de 10 a 14 hores

Lloc: aula 3. Edifici Sa Riera (c/ Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma)

Places: 20

Preu: 50 euros

Matrícula: Formulari d'inscripció

Taller per aprendre a pensar i percebre el món de manera diferent, amb la finalitat de dissenyar de manera diferent. Organitzat en cinc passes:

1. Presentació de brífing: es presenta un brífring senzill als participants perquè en devers quinze minuts creïn un collage d’idees amb imatge que trobin a internet. En les passes següents del taller aprendrem a lligar i elaborar el brífring de manera totalment diferent.

2. Ciències cognitives: el primer pas és mostrar als participants, a través d’una sèrie d’experiments, que a l’hora de percebre i pensar estam limitats pels nostres propis conceptes. La manera d’anar més enllà és involucrar-nos en el nostre entorn de maneres diferents.

3. Diàleg socràtic: realitzarem una sessió de pluja d’idees seguint el mètode del diàleg socràtic, que està dissenyat per fer visible, de manera ràpida, moltes de les assumpcions que construeixen els nostres conceptes. Replantejar-nos-les ens permet de rellegir el brífing d’una manera completament diferent.

4. Valors: del diàleg socràtic en volem extreure els valors principals que motiven el brífing. En aquesta part decidim entre tots els participants quins valors consideram més importants.

5. Cercle d’or: en l’últim pas del taller, els participants aprendran a construir una proposta de valor que servirà d’eix i de visió per a la proposta de disseny. Per això utilitzarem el model del cercle d’or, desenvolupat per Simon Sinek, que ajuda a passar del nigul desorganitzat d’idees que s’aconsegueix amb la puja d’idees a una estructura lineal i jeràrquica de valor, en què allò essencial i innegociable s’ubica clarament en el centre de la comunicació.

Mucho (Barcelona) és un estudi de disseny que compta amb socis de diferents nacionalitats i seus a diversos països, sempre en l’intent de cercar nous reptes. Mucho és probablement la millor agència brànding de l’Estat. Amb projecció internacional, la seva feina ha estat reconeguda amb multitud de premis. De la seva feina, en destaquem les col·laboracions amb els millors tipògrafs i el desenvolupament de les gran identitats de marca del país. Filmin, UOC o Movistar, entre d’altres, són els seus darrers projectes.

https://wearemucho.com/

Els inscrits al taller que assisteixin, com a mínim, a un 80% del total d'hores, tindran dret a un certificat d'assistència que podran recollir posteriorment als serveis administratius de l'edifici Sa Riera (c/ Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma).