CONCURS D'IL·LUSTRACIÓ EN CÒMIC 2018

Quaranta anys de la UIB

Guanyadora del concurs

 Paula Sastre de la Dedicación

 

 Amb motiu dels quaranta anys de la UIB, diversos il·lustradors de còmic de les Illes Balears realitzaran un dibuix de temàtica lliure sobre el que signifiquen quaranta anys d’Universitat.

En total, nou obres d’il·lustradors locals de renom es complementaran amb la il·lustració que, amb la mateixa idea, elaborarà un alumne de la UIB i que sorgirà del concurs que regeixen aquestes bases:

1. Pot participar-hi qualsevol estudiant universitari, major d'edat, excepte els professionals que es dediquen al món de la il·lustració i el còmic.

2. Es lliurarà l’obra original. Aquesta, al revers, ha de dur el títol i el pseudònim de l’autor o autora, el nom del qual no hi ha de figurar. Les dades personals (nom, cognoms, DNI, adreça, adreça electrònica, telèfon i edat) han d’adjuntar-se en un full a part dins un sobre, a l’exterior del qual només figurarà escrit el títol de l’obra i el pseudònim.

L’obra ha de ser en format DIN A3.

El termini per lliurar l’obra acaba el 27 d’abril de 2018. El lloc de lliurament és el Servei d’Activitats Culturals. Carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2. 07122 Palma. De 9 a 15 hores.

3. La inscripció al concurs és gratuïta. En cas d’enviament, ha de fer-se lliure de despeses i per compte de la persona participant.

Premi: 300 euros.

4. La proclamació del guanyador tindrà lloc el mes maig de 2018 a la sala d’actes de Sa Riera. Un cop llegit el veredicte, es farà el lliurament del premi.

El jurat estarà format per professors de la UIB i professionals qualificats del món de la il·lustració i el còmic. El jurat es reserva el dret de declarar el premi desert.

En cas que l’obra ja hagués guanyat algun altre premi, l’organització es reserva el dret de desqualificar l’obra o penalitzar l’autor amb el retorn íntegre dels imports en efectiu del premi atorgat en aquest concurs, si ja els hagués rebut.

5. L’obra presentada s’exposarà a Sa Riera conjuntament amb les altres obres dels il·lustradors que participin en la celebració dels quaranta anys de la UIB. Les obres no guardonades es podran recollir al mateix Vicerectorat a partir de l’11 de juny de 2018.

La UIB no es responsabilitza de la devolució per correu dels treballs no guanyadors.

6. El fet de participar en el concurs suposa l'acceptació i el consentiment dels supòsits següents:

  • La UIB és la propietària de l’obra guardonada i rep una cessió exclusiva del dret de reproducció, distribució i comunicació pública de la il·lustració.
  • El participant en el concurs autoritza la UIB perquè inclogui les imatges en qualsevol modalitat i suport de difusió de la Universitat (pàgina web, publicació en paper, xarxes socials, etc.).
  • La UIB citarà als crèdits l'autor de l'obra que publiqui.
  • L’autor respon davant l’entitat convocant de l’autenticitat i l’originalitat del material que presenti.
  • Es deduirà de l’import del premi el descompte corresponent.

La participació en la convocatòria d’aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. L’organització es reserva el dret, si escau, d’introduir aquelles modificacions que cregui necessàries per a un millor funcionament del concurs. L’organització no es fa responsable del contingut de les obres presentades a concurs.

Servei d’Activitats Culturals

Universitat de les Illes Balears

971 172 421

sac@uib.cat

sac.uib.cat