Una pistola a cada mà

El dijous 31 de gener de 2019 a les 20 hores al Centre de Cultura Sa Nostra. C/ de la Concepció, 12, de Palma

Presenta: Marta Esteban , productora executiva

Equip tècnic

Director: Cesc Gay
Productora: Marta Esteban
Guió: Cesc Gay, Tomàs Aragay
Fotografia: Andreu Rebés
Sò:  Albert Gay, Ricard Casals, Kamikaze
Muntatge: Frank Gutiérrez
Maquillaje: Karol Tornaria
Direcció d'Art: Sylvia Steinbrecht
Música: Jordi Prats

Repartiment

G.             Ricardo Darín
L.              Luis Tosar
S.              Javier Cámara
P.               Eduardo Noriega
María        Leonor Watling
Mamen     Candela Peña
Sara          Cayetana Guillén Cuervo
E.              Eduard Fernández
J.               Leonardo Sbaraglia
M.             Jordi Mollà
A.              Alberto San Juan
Elena        Clara Segura

Sinopsi

J. (Leonardo Sbaraglia) està deprimit malgrat tenir-ho tot i és carn de psicoanalista. En canvi, E. (Eduard Fernández) no té res però dorm com un bebè tot i haver tornat a casa de la seva mare amb el seu gat. S. (Javier Cámara) aborda la seva exdona, Elena (Clara Segura), en un intent de tornar amb ella dos anys després. G. (Ricardo Darín) intenta, amb ajuda d'ansiolítics, entendre per què la seva dona té una aventura. P. (Eduardo Noriega) pretén seduir la seva companya Mamen (Candela Peña). Maria i Sara (Leonor Watling - Cayetana Guillén Cuervo) intercanvien els seus marits (Jordi Mollà - Alberto San Juan) en un intent que cadascun descobreixi les intimitats de l'altre. L. (Luis Tosar) crida al seu amant pel nom del seu gos.
Vuit homes al voltant dels 40 que, desconcertats i perplexos, es veuen embolicats en situacions quotidianes que reflecteixen el seu principal conflicte: la crisi d'identitat masculina. La seva incapacitat per expressar el que senten els condueix a situacions còmiques i patètiques que deixen atònites a les dones.
Un retrat en clau de comèdia, irònic i sense compassió sobre les mancances, debilitats i altres "virtuts" dels homes d'avui: perduts i confusos a la recerca d'una nova identitat. Un film coral que radiografia la vida sentimental d'uns homes ... i d'algunes dones.