Escoltar

Cinema d'Autor 2019-20

 

Enguany fa tretze anys que compartim amb vosaltres el cicle Cinema d’Autor, que ens permet gaudir de la presència de directors, actors, guionistes, etc., que ens acompanyen per estar més i millor al corrent del cinema, per parlar-nos de la pel·lícula que projectam, però també d'altres pel·lícules i directors, de vivències personals en el treball de direcció, o d'actors o de guionistes. Com en anys anteriors, també convidam directors estrangers que ens aporten noves formes de pensar i fer cinema. En el col·loqui posterior, podeu fer els vostres comentaris sobre la pel·lícula i també sobre les qüestions que el cinema us planteja. Saber allò que pensen de l'estat actual del cinema i de com evolucionarà en els propers anys: europeu, marginal, d'assaig, documental, etc.

El cicle té lloc del 31 d'octubre de 2019 al 28 de maig de 2020 a les 20 horeal Centre de Cultura Sa Nostra. C/ de la Concepció, 12, de Palma.

És una activitat gratuïta. Les invitacions es poden recollir a la unitat d'atenció a l'alumne, a la consergeria de l'edifici Sa Riera i mitja hora abans de l'inici de la projecció al Centre de Cultura Sa Nostra. Per reservar la vostra entrada escriviu un correu a sac@uib.cat.

Sonata per a violoncel

Anna M. Bofarull

Dijous 31 d'octubre de 2019

Gas the arabs

Carles Bover i Julio Pérez del Campo

Dijous 28 de novembre de 2019

Comandant Arian. Una història de dones, guerra i llibertat

Alba Sotorra Clua

Dijous 12 de desembre de 2019

María (y los demás)

Nely Reguera

Dijous 30 de gener de 2020

Edició Anterior

Activitats realitzades