Un llegat fotogràfic per a la UIB. Toni Catany i Jaume Bover

Actes amb motiu de la donació que fa el senyor Jaume Bover d’una col·lecció de fotografies de Toni Catany.

Data i horari

El dijous 17 d’octubre de 2019 a les 11.30 hores.

Lloc

Aula de Graus i avantsala de l’Aula de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres. Edifici Ramon Llull. Universitat de les Illes Balears.

Presentació de l’acte a càrrec del senyor Miquel Pastor, director del Servei de Biblioteca i Documentació.

Signatura del conveni de donació de diversos fons documentals i fotografies de Toni Catany per part del senyor Jaume Bover, presidida pel Rector, senyor Llorenç Huguet.

Inauguració de l’exposició Toni Catany a la UIB. Donació del senyor Jaume Bover i selecció bibliogràfica de l’obra del fotògraf. Avantsala de l’Aula de Graus.

Coordinació

Maria Sebastián, Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.

Presentació

Miquel Deyà, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, i Andreu Villalonga, secretari del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.

L’exposició acaba el 30 d’octubre de 2019.

Taula rodona: «Toni Catany: la seva obra i el seu llegat»

Jaume Bover (donant), Toni Garau (Fundació Toni Catany, Llucmajor), Joan Carles Oliver (UIB). Presentadora i moderadora: M. Magdalena Brotons (UIB).

Organització de l'acte

Servei de Biblioteca i Documentació, amb la col·laboració del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts, la Facultat de Filosofia i Lletres, el Servei d'Activitats Culturals i la Biblioteca de la Fundació Bartolomé March.

Agraïments

Alejandro de Ysasi, del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca; Joan B. Font, Miquel Amengual, Luis Dias-Santilhano, Almudena Cotoner i Carmen Vázquez, del SBD; Bàrbara Obrador i Catalina Morey, del SAC; Cristina López-Polín, de la DIRCOM; Fausto Roldán, director de la Biblioteca de la Fundació Bartolomé March; Jaume Gual, fotògraf; Maria Josep Mulet, UIB.