Donar a la història la possibilitat de ser una altra

 Exposició de fotografies fetes per Clàudia Serrahima i Urgell de tot tipus de parelles i famílies que no es corresponen amb el model hegemònic de l’heteronormativitat.

 Aquesta exposició vol visibilitzar una part oculta de la memòria històrica fotogràfica i vol omplir-ne el buit. Només hi ha constància gràfica de les parelles i famílies heterosexuals. Al llarg del temps, totes les altres relacions i tendències sexuals han estat amagades, i han quedat sense retratar.

A l’exposició hi podem veure deu retrats, inspirats en fotografies del segle XIX, de parelles i famílies que no són heteronormatives. 

Inauguració

El dijous 15 de novembre de 2018 a les 18 hores.

 Lloc

Universitat de les Illes Balears. Edifici Sa Riera. C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma.

Les fotografies romandran exposades fins al 14 de desembre de 2018. L’horari de visita és de les 8 a les 22 hores.

Taula rodona: Jo som així, i què?

En el context d’evitar definir les persones per la seva identitat sexual, i complementant l’exposició Donar a la història la possibilitat de ser una altra, en què els components d’una «família» poden ser molt diversos, parlarem com les persones que no se senten identificades amb una identitat tradicional específica home/dona, reivindiquen el dret de transitar d’una identitat a l’altra amb tota llibertat, tant a l’hora de vestir com de comportar-se, com en el canvi de sexe, si escau.

Al segle XXI cada persona ha de poder visibilitzar experiències, desigs i comportaments que durant segles s’han considerat malalties o desviacions.

Hi participen:

  • Mossèn Llorenç Lladó, moralista
  • Alexandre Ibáñez, estudiant del Grau de Filologia Catalana
  • Marcos Augusto Lladó, activista del moviment LGTB de Mallorca

Modera: Clàudia Serrahima, comissària de l’exposició.

Col·laboració

                              

 

 

El SAC recomana: