Exposició Empelts

cartell

Un encontre de la fotografia i la literatura catalana que vincula la fotografia de Sebastià Perelló amb textos d’escriptors catalans actuals.

L’exposició parteix de la proposta de donar a conèixer les fotografies que Sebastià Perelló havia publicat a les xarxes socials i que estaven acompanyades d'escrits que «es cosien a la imatge».

La iniciativa vol apropar aquestes imatges al públic amb textos dels autors Miquel Bezares, Lluís Calvo, Josep Maria Fonalleras, Miquel Àngel Llauger, Blanca Llum Vidal, Biel Mesquida, Vinyet Panyella, Arnau Pons, Gabriel de la S. T. Sampol, Francesc Serés i Antònia Vicens.

El resultat és Empelts, un recorregut per vint-i-dues composicions que apropen la imatge a l’espectador des d’una perspectiva poètica.

Aquestes fotografies han estat exposades a Girona, Elx, Eivissa o Mallorca, entre d’altres llocs.

Sebastià Perelló es professor de llengua catalana i literatura a l’Institut d’Educació Secundària Ramon Llull. Ha publicat els reculls de contes Exercicis de desaparició (premi Bearn, 1999) i Mans plegades (Empúries, 2004). I el 2007 va aparèixer el seu primer llibre de poesies, La set (El Gall Editor), antologat a Combats singulars i a Antologia del conte contemporani (Manel Ollé, Quaderns Crema, 2007). El 2008 publica la novel·la Pèls i senyals (Empúries).

- Exposició virtual -