V Lliga de Debat Universitari UIB 2018

V Lliga de Debat

Programa impulsat per la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" (s’ha de consultar amb la vicerectora si es manté l’ajut).

Requisits per a tots els estudiants de les Illes Balears

Alumnat dels estudis de grau o màster de la UIB fins a trenta anys.

És molt important que us inscriviu als cursos de formació que organitza la UIB a Mallorca, Menorca i Eivissa

Dates i llocs

Del 21 al 22 de febrer de 2018. Edifici Sa Riera

Divendres 22 de febrer de 2018. Parlament de les Illes Balears. Final de la V Lliga de Debat Universitari. Hora de convocatòria: per determinar. Per assistir a la final al Parlament cal reservar plaça a <sac@uib.cat>, indicant el nom complet i el DNI.

Organització

Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries. Servei d'Activitats Culturals

Participació

Vicerectorat d'Estudiants

Col·laboració

Obra Social "la Caixa", Parlament de les Illes Balears, Consell d’Eivissa, Consell Insular de Menorca, Govern de les Illes Balears (Conselleria d'Educació i Universitat - Direcció General de Política Universitària i d'Ensenyament Superior) i Ajuntament de Palma.

Compensació per participar a la V Lliga de Debat UIB

Crèdits ECTS sol·licitats:

1 crèdit ECTS per haver participat a la lliga que organitza la UIB.

2 crèdits ECTS per haver guanyat la lliga de la UIB i, per tant, participar a les lligues de debat que organitzen el G9 i la Xarxa Vives.

3 crèdits ECTS si es guanya una d’aquestes lligues.

Premis

1. Equip Xarxa Vives

Gratificació en metàl·lic: 500 euros

Viatge, estada, manutenció i participació, representant la UIB, a la Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives d’Universitats.

2. Equip G9 d'Universitats

Gratificació en metàl·lic: 500 euros

Representar la UIB a l’XI Lliga de Debat Interuniversitari del G-9.

 

Reforç formatiu per a la V Lliga de Debat 

Per què

La Universitat de les Illes Balears aposta per una formació i un entrenament en l'oratòria que ajudaran als estudiants universitaris a millorar les destreses comunicatives, les habilitats per conversar, les aptituds corporals davant el públic o en un debat polític o en una entrevista de feina. En definitiva, treballar la comunicació és un aspecte transversal de la formació que creiem fonamental per als alumnes.

Parlar bé i expressar-se adequadament és molt important per a la vida professional i per a les relacions socials. I si en alguns casos és com un do natural, en altres requereix un entrenament conscient per assolir el millor nivell de comunicació possible.

Espai de debat

La UIB posa a disposició dels grups participants i dels qui hi estigueu interessats, un espai a l’edifici Sa Riera on es puguin preparar els debats. El SAC distribuïrà l’espai en funció de la quantitat de grups presentats i determinarà un calendari d’ús de la sala.

Fes la reserva