Orquestra Universitat de les Illes Balears (OUIB)

Per què

La creació d’aquest projecte sorgeix de la necessitat d’un nombre significatiu d’estudiants de la Universitat de les Illes Balears que, a més d’estar matriculats a la UIB, cursen o han cursat estudis musicals. Per iniciativa d'aquests estudiants, el Servei d’Activitats Culturals ha donat suport a la creació de l'Orquestra Universitat de les Illes Balears, que pretén oferir una plataforma en la qual els estudiants amb interès i ganes d’aplicar els estudis musicals, puguin satisfer aquesta necessitat de mantenir la pràctica de l’instrument que toquen.

Molts d’aquests estudiants agraeixen la possibilitat de tenir un espai en el qual poden seguir amb la pràctica de la música de forma compatible amb els estudis.

Destinataris

L’Orquestra de la Universitat de les Illes Balears va adreçada als estudiants matriculats a la Universitat que tingeu fins a trenta anys i ganes de posar en pràctica els vostres coneixements musicals i cobrir al mateix temps necessitats educatives i culturals a la pròpia Universitat.

Per poder fer una preselecció dels estudiants que us presenteu es requereix que hàgiu cursat o tengueu un nivell equiparable a quart de Grau Professional en la vostra especialitat. Només podem acceptar instruments simfònics.

Si hi hagués una demanda superior a la que es demana d’una secció o d’una especialitat, per necessitat del repertori, es realitzaran proves entre els estudiants que us heu presentat. Si hi ha empat, es tindrà en compte l’expedient acadèmic.

Pel que fa als concerts, se’n faran dos per al curs acadèmic 2018-19, però els mesos de gener i juny són lliures perquè els estudiants pugueu combinar l’assistència i l'estudi de les obres de l’orquestra amb la preparació dels vostres exàmens.

Crèdits ECTS

2

No s'assignaran crèdits ECTS a l'alumnat dels estudis del grau de Química, grau de Biologia, grau de Bioquímica i grau de Física.

Plantilla

Per aquest curs l’OUIB comptarà amb els següents instruments:

- Violí

- Viola

- Violoncel

- Contrabaix

- Flauta

- Oboè

- Fagot

- Trompa

Dies d'assaig

Els dimecres de 19 a 21 hores

3, 10, 17, 24, 31 d’octubre de 2018

7, 14, 21, 28 de novembre de 2018

5, 12, 19 de desembre de 2018

6, 13, 20, 27 de febrer de 2019

6, 13, 20, 27 de març de 2019

3, 10, 17 d’abril de 2019

8, 15, 22 de maig de 2019

formaulari d’inscripció per formar part de l’orquestra OUIB

Més informació

ouiborquestra@gmail.com

Facebook

Concert d’estrena

Curs 2017-18

El diumenge 13 de maig de 2018 a les 19 hores a l'església de Sant Felip Neri de Palma.

Galeria fotogràfica