La «Cultura millennial», a debat

Cicle de conferències per desmitificar i canviar les idees que es tenen sobre aquesta generació

«Cultura millennial. L'edat de plàstic» és un cicle de conferències impulsat a través del Servei d’Activitats Culturals de la UIB que pretén desmitificar i canviar les idees que es tenen sobre la generació millennial, si és que existeix realment. Les conferències tindran lloc mensualment entre l’octubre de 2018 i el maig de 2019.

Al llarg del curs, diferents persones que hagin nascut en aquesta època o que es trobin relacionades amb l'atmosfera millennial participaran al cicle per parlar de diferents temes d'interès per a aquesta generació. El projecte ha estat iniciativa de Yusef Chaib, alumne del Màster en Cognició i Evolució Humana de la UIB, i de Luis Baena, exalumne de la UIB graduat en Dret.

L’activitat s’emmarca en el quarantè aniversari de la UIB, un bon moment per reflexionar sobre les persones que han nascut entre els anys 1981 i 1996 i els motius pels quals aquesta generació difereix de les anteriors.

 Cultura millennial.  L'edat de plàstic

 

Propera sessió

  • Divendres 15 de febrer de 2019, de les 19 a les 21 hores. Nuevas propuestas poéticas en el siglo XXI. La poesía como arma cargada de futuro. ¿Por qué escribir poesía? Nuevas voces y generacions en la calle, a càrrec de David Castelo, poeta local i social amb diversos llibres publicats, fundador de ‘’Peleando a la contra’’, una activitat que es realitza mensualment i que ret homenatge a diferents poetes. És també editor de Fahrenheit 450, una revista de poesia.

Coordinació

Luis Baena Marcos. Graduat en Dret a la UIB

Lloc

Aula 22 de l'edifici Sa Riera. C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma.

La matrícula és gratuïta, però les places són limitades i cal inscripció prèvia, fins al 9 de novembre de 2018 a:
<https://www.eventbrite.es/e/entradas-las-generaciones-no-existen-ernesto-castro-51188134087>

Més informació

sac@uib.cat

Facebook: Cultura Millennial

Instagram: millennialcultura

REALITZADES

«Netflix, Filmin i la síndrome de Grand Theft Auto»

A càrrec de Jaume Ripoll 

El divendres 5 d’octubre de 2018, de les 19 a les 21 hores. 

Jaume Ripoll (Palma, 1977) és el cofundador de l'empresa Filmin, una plataforma de contingut audiovisual d'autor. Es basa en paràmetres no convencionals per poder distribuir el seu producte. Atès que és una plataforma de cinema independent, competeix amb les grans plataformes com HBO o Netflix.

 

 

¿Existen las generaciones?

a càrrec d'Ernesto Castro

Divendres 9 de novembre de 2018, de les 19 a les 21 hores.   

Ernesto Castro, professor de filosofia a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat Complutense de Madrid, és famós pel seu canal de YouTube, on no només mostra algunes de les classes i col·loquis que ha realitzat, sinó que també parla de diferents personalitats importants de la comunitat Millennial, com ara músics o youtubers.