Palma, ciutat diversa. Dia internacional de les persones immigrants

 Dimarts  13 de desembre de 2016 a les 18.30 h.

Conferència i inauguració de l’exposició  “Una mirada africana” amb una visita guiada a l’exposició a càrrec de l’autor, Quim Fàbregas.

Quim Fàbregas porta més d'una dècada dedicada a la fotografia humanitaria i social i treballant en diferents països africans per obtenir una vida digne a diferents poblacions rurals de l'Àfrica Occidental. Actualment treballa en el seu últim projecte amb la construcció d'una llar infants al Senegal.

Lloc: Universitat de les Illes Balears. Edifici de sa Riera. Sala d’actes. C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma.

Del 13 de desembre de 2016 al 9 de gener de 2017

Exposició  “Una mirada africana”

Autor: Quim Fàbregas

La seva passió per la fotografia l’ha duit a descobrir la seva manera de viure la vida a través de de les imatges que capta amb la càmera. Fotògraf aventurer i solidari, ha realitzat reportatges sobre treballs humanitaris en diversos països.

L’exposició està formada per 20 fotografies d’arreu d’Àfrica, en color i en blanc i negre. És una visió de paisatges, retrats i instants. Una exposició plena de vida.

La seva obra s'ha pogut veure a diferents païssos com Espanya, Argentina, Xile, Mèxic o Estats Units. En la seva carrera cal destacar la consecució de de més de 50 premis fotogràfics, entre ells cal destacar el segon premi obtingut a Nova York al novembre de 2009 per  a la Revista Resource Magazine i una menció honorífica obtinguda a Londres en el concurs 4th Annual Photography Master Cup, l’any 2010. 

Dilluns 19 de desembre de 2016 a les 18.30 h.

Conferència “Qingtian: Migració xinesa i noves formes de mobilitat”. A càrrec d’Irene Masdeu, antropòloga, investigadora i experta en cultura xinesa. És investigadora post-doctoral de la Chiang Ching-kuo Foundation, i membre del grup de recerca Interasia de la Universitat Autònoma.

Ens aproparem a Qingtian, comarca rural situada al sud de Shanghai, des d’on provenen la majoria de persones xineses que resideixen a l’Estat Espanyol. L’apropament a aquesta zona ens permetrà descobrir una cultura migratòria en constant procés de transformació i entendre les sinergies de la mobilitat en l’actualitat.

Lloc: Universitat de les Illes Balears. Edifici de sa Riera. Sala d’actes. C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma. 

 

Organitza: Ajuntament de Palma. Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics

Col·labora: Universitat de les Illes Balears. Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta. Servei d’Activitats Culturals.

  

Més informació                                                                              Programa

Save

Save