Adventures on a budget. Viatjar sense doblers: alternatives i voluntariat

 Data

El divendres 9 de juny de 2017

Hora

A les 18 hores

Lloc

Sala d'actes de l'edifici Sa Riera

Xerrada

A càrrec de Carlos Heine, 24 anys. Estudiant de quart de grau d’Economia a la UIB.

 

Ens explicarà la seva experiència sobre les maneres de viatjar i veure món amb un pressupost molt ajustat o mínim. Consells per utilitzar plataformes com Couchsurfing (per dormir gratuïtament a tot el món), Woofing, consells per fer bé autoestop (en cotxe i vaixell), o programes de voluntariat regionals, europeus i internacionals en llocs increïbles.

Bàsicament és un intent de compartir experiències, recursos i rebatre l’excusa de manca de diners per veure món, combinat amb accions d’impacte social.

Carlos Heine ens diu: “Per pura necessitat vaig començar a viatjar i veure món sense molts doblers, a més de fer de voluntari en diverses organitzacions a Europa (especialment amb el tema dels refugiats).
Amb experiències com anar de Moscou fins a Alemanya fent autoestop, arribar al cercle polar àrtic per 50 euros, al nord d’Àfrica en cotxe, a Àsia, etc. 

Quan vaig descobrir la realitat de països menys afavorits em va despertar l’interès pel voluntariat i com combinar la solidaritat amb les ganes de descobrir altres llocs.

estudiant del grau d’Economia de la UIB que ha conegut món amb un pressupost mínim, ajudant els altres.”

Durada

30 minuts. La tertúlia continuarà al pati de l’edifici.

Col·labora

Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB