Cineclub

El Cineclub Universitari és una iniciativa dels alumnes de la Universitat de les Illes Balears. El seu objectiu és difondre la passió per la cultura cinematogràfica, mitjançant una programació organitzada entre tots els alumnes que formen part del Cineclub. Per aquest motiu, s'aprofitaran les xarxes socials per organitzar i difondre la programació del Cineclub Universitari. 

Les pel·lícules s'escullen mitjançant votació al Facebook del Cineclub i s'emeten en VOSE.

És una activitat gratuïta.

Presenten: alumnes de la UIB.

Les projeccions es fan els divendres lectius a les 19.30 hores a l'edifici Sa Riera. C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma.

Més informació: 971 17 24 21

 

Cineclub Universitari Octubre 2018

CICLE EXPRESSIONISME 

5 d'octubre (aula A3)

El gabinet del Doctor Caligari (1920)

Direcció: Robert Wiene

País: Alemanya

Durada: 63 minuts

Sinopsi: Assegut en un banc d'un parc, Francis anima al seu company Alan perquè vagin a Holstenwall, una ciutat del nord d'Alemanya, a veure l'espectacle ambulant del doctor Caligari. Un empleat municipal que li nega al doctor el permís per actuar, apareix assassinat l'endemà. Francis i Alan acudeixen a veure al doctor Caligari i a Cessés, el seu ajudant somnàmbul, que li anuncia a Alan el seu avenir: viurà fins a l'alba.

 

12 d'octubre: NO HI HAURÀ PROJECCIÓ

19 d'octubre (aula A4)

Vampyr (1932)

Direcció: Dreyer

País: Alemanya

Duració: 67 minuts

Sinopsi: Un jove viatger, Allan Gray, s'allotja en un estrany castell, l'atmosfera densa del qual i enrarida recorda la dels malsons. El jove comença a tenir esborronadores visions, de les quals la més terrible és el descobriment d'una dona inconscient que ha estat atacada per un vampir en forma de bruixa.

 

26 d'octubre (aula A3)

M, el vampir de Düsseldorf (1931)

Direcció: Fritz Lang

País: Alemanya

Durada: 111 minuts

Sinopsi: Un assassí de nenes té atemorida a tota la ciutat. La policia ho busca frenètica i desesperadament, detenint a qualsevol persona mínimament sospitosa. Per la seva banda, els caps de l'hampa, furiosos per les batudes que estan sofrint per culpa de l'assassí, decideixen buscar-ho ells mateixos.

 

Cineclub 2017/18

Edicions anteriors