Toni Catany. D'anar i tornar

Toni Catany (Llucmajor, 1942 – Barcelona, 2013) és una figura de referència en el món de la fotografia contemporània, gràcies a una obra atemporal de vocació pictòrica en la qual predominen els temes clàssics, com la natura morta, el retrat, el nu i el paisatge, fotografiats amb una sensibilitat i una estètica molt personals.

L’exposició «Toni Catany. D’anar i tornar», comissariada per Alain D’Hooghe i Antoni Garau, compta amb unes cent cinquanta fotografies, moltes d’elles inèdites per al gran públic, vol fer una revisió del treball de Catany amb una mirada transversal que entrecreua cronologies igeografies (des de la seva Mediterrània al Carib o l’Índia), posant un èmfasi especial en lesfotografies realitzades en la seva darrera etapa, fins al 2013.
La mostra proposa un suggeridor viatge d’anada i tornada per la cartografia íntima de Catany, que permetresseguir els llocs i objectes i, també, les inquietuds i obsessions que retrobem en les seves imatges i configuren el singular imaginari que l’acompanyà durant tota la seva carrera.

 

Data

Exposició: del 12 d'abril al 20 d'agost de 2017

Lloc

Casal Solleric. Passeig del Born, 27. Palma

Activitats

Visites comentades adreçades al públic general, famílies, associacions o grups.
Activitat educativa adreçada als següents nivells educatius: educació primaria, ESO, batxillerat, cicles formatius i adults.

Més informació i inscripcions

871 770742 / cultura@natprojects.com