24 hores en la vida de Care Santos

Data

El dissabte 30 d'abril de 2016

Places

20

Horaris

D’11 a 14 hores: conversa amb Care Santos, a la sala de juntes de l’edifici Sa Riera.

14.30 hores: dinar tertúlia al Restaurant Bri (cada persona es fa càrrec de pagar el seu menú, però ens ha d'indicar a la matrícula si s'hi vol apuntar)

Matrícula gratuïta

Termini de matrícula: fins al 25 d'abril de 2016.

Inscripcions als serveis administratius de l’edifici Sa Riera o en línia.

Malgrat que l'activitat és gratuïta, us hi heu d'inscriure.

Organització

Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta i Servei d'Activitats Culturals

Biografia

Care Santos va néixer a Mataró (Barcelona) l'any 1970. Va començar a escriure a vuit anys i des de sempre va saber que no volia fer altra cosa. A catorze anys va guanyar el seu primer premi literari i a vint-i-cinc va publicar el primer llibre. Des del començament va compaginar el català i el castellà en la seva obra, però no ha estat fins el 2011 que no ha acomplert un vell somni: publicar la seva primera novel·la en català per a adults, Habitacions tancades (Planeta). Tot i això, és autora de sis novel·les, sis llibres de relats, dos poemaris (tots en castellà) i d'una nombrosa obra per a joves i infants. En aquest terreny, és una de les autores més llegides del nostre país. Ha obtingut els premis Gran Angular, Ramon Muntaner i Protagonista Jove, ha fet d'antòloga del llibre Un deu. Antologia del nou conte català i ha publicat els llibres de no ficció Deixa'm acabar i Supermare. Mil maneres de ser una mare feliç, ambdós a Columna. Fa molt poc ha enllestit el seu primer text teatral, Truca abans d'entrar. Ha col·laborat amb mitjans de comunicació com Diari de Barcelona, Presència, Catalunya Ràdio, COM Ràdio o Barcelona Televisió, és crítica literària, ha presidit una associació de joves escriptors i actualment imparteix de tant en tant tallers literaris.

«Cada dia tinc més dubtes de qui redimonis és la Care Santos. Si és la mateixa pesada que cada dia em mira des del mirall del bany o és aquella altra que de tant en tant fa coses que criden l'atenció dels altres. L'atenció de gent que val la pena, vull dir».

 

Care Santos vista per Care Santos

Inscripció

Formalitza la inscripció